لطفا صبر کنید.....
ثبت رایگان آگهی در مورد تخته گوشت نمکی
از سنگهای برش خورده در قطعات نسبتا بزرگ برای ساخت تخته های گوشت استفاده می شود. این قطعات بزرگ در سایز های مختلف برش خورده و با دستگاه صاف و سنگ ساب می شود. در واقع تخته گوشت سنگ نمک صفحه ای از سنگ نمک برش خورده است که از معادن طبیعی نمک در گرمسار تهیه میشود.

اجر نمک در واقع همان سنگ نمک است که به شکل منظم برش خورده باشد.
از تخته نمک برای پخت، درمان، کباب کردن و ارائه انواع غذاها از جمله گوشت، غذاهای دریایی، میوه، سبزیجات و غیره استفاده کرد.

مزایای عمده نمک بر اساس منابع پزشکی نوین عبارتند از:
-کمک به تعادل الکترولیت ها و مایعات،
-حمل مواد مغذی به سلول ها
-تنظیم تعادل اسید و باز، پشتیبانی از انتقال تکانه های عصبی
-تنظیم فشار خون و ترشح اسید معده
شرایط استفاده از تخته گوشت نمک
در اولین استفاده از تخته گوشت نمک از حرارت ملایم استفاده کنید برای مدت طولانی تر روی شعله کم قرار دهید. همچنین از گوشت های تقریبا نم دار و کمی ابدار استفاده کنید.
دمای غار یک فضای راحت را بین 68 تا 72 درجه حفظ می کند. با این حال، گاهی اوقات زمانی که ما آرام میشویم، دمای بدن ما کاهش مییابد، بنابراین ممکن است سرد شوید.

ملاحظات استفاده از تخته گوشت نمک
-افراد دارای فشار خون شدید یا کنترل نشده
-افراد دارای عفونتهای تنفسی حاد یا فعال
-افرادی که دارای بیماری های پوستی خاص یا زخم ها
Salt Block Cooking Plate
مرغ، استیک، میگو، گوش ماهی، فیله ماهی دلچسب و تکه های گوشت خوک مکان های خوبی برای شروع هستند. در اینجا روشی برای درست کردن گوش ماهی برای غذای اصلی وجود دارد: بلوک نمک را روی یک شعله روی اجاق گاز قرار دهید.

استفاده از بلوک نمک روش مورد علاقه من برای پختن استیک است. طعم بی نظیری که به گوشت می دهد شگفت انگیز است. نه خیلی شور و آبدار. چیزی که ممکن است متوجه نشوید این است که بلوک های نمک نه تنها برای کباب کردن داغ هستند بلکه می توانند راهی برای طعم دادن به غذاهای سرد نیز باشند.
نمک زدن گوشت و گذاشتن آن یک شبه در یخچال به نمک اجازه می دهد تا به عمق گوشت برود، آن را کاملاً چاشنی کرده و ساختار پروتئین را تغییر دهد تا بتواند آب بیشتری را در طول پخت نگه دارد.
Salt Block Cooking Plate oil
روغن مخصوص تخته گوشت salt
در تخته گوشت نمکی در سطح آن به طرز شگفت انگیزی نچسب است، و هیچ نیازی به روغن نیست. بنابراین نیازی به روغن دادن به آنها برای گوشت ها نیست.

ساب زدن تخته گوشت | طرز نگهداری تخته گوشت
با استفاده از یک کاغذ سنباده ریز می تواند با صاف کردن لبه های ناهموار یا سطوح ناهموار، بلوک را تغییر شکل دهد.
تخته گوشت نمکی من چرا زود شکست؟
دراستفاده از بلوک های نمکی یا تخته های نمکی پخت و پز اگر خیلی سریع گرم شوند (یا سرد شوند) می توانند ترک بخورند زیرا رطوبت محبوس شده در داخل منبسط می شود. ما توصیه می کنیم بلوک خود را در سه مرحله 10-15 دقیقه ای گرم کنید.
پخت و پز و سرخ کردن روی بلوک نمکی که به اندازه کافی گرم نشده است، نه تنها به نمک بیش از حد غذا کمک می کند، در نهایت باعث از بین رفتن و ترک خوردن سنگ نمکی و تخته گوشت شما می شود.

سنگ نمک گریل
یک تکه نمک در ابعاد مربع یا مستطیل در سایز های متفاوت می باشد که برای پخت و پز تکه های گوشت یا مرغ و ماهی استفاده می شود. دارای برش های عرضی طولی یا مورب بوده که به راحتی گوشت را طعم دار می کند.
